Какви са положителните характеристики на модерните ъглови дивани

ъглов диван аполон

Всеки от нас търси мебели, които ще направят жилището му много по-уютно и комфортно с красив дизайн и различни функционалности. Най-голямо внимание обръщаме на хола в който прекарваме голяма част от свободното си време, защото там се намира меката мебел, телевизорът, секцията и всички предпоставки да се чувстваме удобно. Мебели Венус холов ъгъл с функция сън е перфектна възможност да имаме модерна мебел с допълнителни механизми. Освен като място за настаняване за всеки член от семейството ще имаме и допълнително легло, което никога не е излишно.

Защо да изберем нов ъглов диван с функция сън

Когато променяме интериора и търсим нещо по-добро е правилно да се насочим към мебели, които притежават допълнителни механизми. Модерни ъглови дивани с място за сън са чудесен избор, тъй като апартаментите в момента са маломерни и стаите често не достигат. Механизмите са прецизни, което позволява дори ежедневната употреба без никакъв проблем. Подобна мебел може да се използва и когато имаме гости, които ще нощуват и искаме да ги настаним по най-добрия начин. Цената на такива артикули не е висока, предвид качеството на изработка и възможностите които дават. Не пропускайте да обзаведете практично и комфортно хола си с подобна многофункционална мебел. Venus.bg представи един такъв вариант от новата си колекция. Ъглов диван Студио с механизъм за сън и 2 бр. Ракли:холов ъгъл студио

  • „Студио“ е красив ъглов диван, който е подходящ, както за хол, така и за дневна;
  • Към него са включени възглавнички с пълнеж от дунапренов пух;
  • Калъфките се свалят и са с цип за по-лесно почистване;
  • Холовия диван разполага с функция сън чрез падащ гръб, за спокоен и пълноценен сън;
  • Седалките и възглавниците за облягане са изработени от еластичен дунапрен, гърба от дамаска и хастар;
  • Друга екстра към холния ъглов диван, е че разполага с две ракли – една под лежанката, другата е под диванът;
  • Подлакътника е с вградени рафтове за съхраняване на вещи и аксесоари.

Красив и стилен артикул, който чудесно ще се впише във всеки интериор и ще го допълни с множеството си допълнения под формата на механизми и места за съхранение на вещи.

Да изберем ли нов холен ъгъл онлайн

Предлагаме ви да разгледате каталога на интернет магазина където има огромно разнообразие от дизайн и стилове, които лесно ще се впишат в съвременния интериор. Всички артикули са снабдени с така търсената и предпочитана функция сън, както и с допълнителни ракли под седалките. Винаги може да намерите намалени модели с което ще спестите част от семейния бюджет. Не се колебайте да замените старата и амортизирана мебел с нещо ново и по-добро като конструкция и функции.