Да си изберем дизайнерска маса

дизайнерска маса

Красивия дизайн на една мебел не остава незабелязан. Така е, когато търсим нова холна маса и се стремим да подобрим интериора в хола по начин, който да е по-различен от онова, което сме свикнали да виждаме. Дизайнерските мебели не случайно толкова екстремно успяват да се наложат и на нашия пазар. Все пак ролята им е наистина да ни провокират, да ни изумят и да трансформират тотално визията на дома ни. Ето повод да не подценяваме онова, което биха могли да ни предложат дизайнерските холни маси, създадени по еталон на луксозните, бутиковите и ръчно изработени мебели.

Иновации в дизайна на масите

Помислете внимателно какво очаквате от вашата нова холна маса. Вариантите за дизайнерски холни маси могат да бъдат насочени към избор на:

  • ФормаХолна маса

Правоъгълна, овална, нестандартна, неправилна  и т.нат;

  • Вид на материалите

Заговорим ли за дизайнерски мебели то тук иновациите в материали са просто неограничени – от ПВЦ до такива, които могат да бъдат открити в сурово състояние в природата (клони, кора от дърво и т.нат.);

  • Дизайн

Както и предполагате възможността да се използват всякакви материали води до креативност и създаване на дизайнерски холни маси с основание наричани уникати;

  • Цена

Колко сте готови да платите за такава маса? Трудно е да се каже, но м случай, че се залага на нещо различно и единствено по рода си е ясно, че цената му няма да бъде като на останалите масово присъстващи във физически и виртуални магазини масички.

По своята същност дизайнерските холни маси са невероятно изискани. С тях поставяте индивидуален отпечатък в стила и облика на холния си кът. Да се избере онази, която да бъде определено като единствената не е толкова лесно. Но пък с Мебели Арена можете да се справите по-бързо от очакваното. В каталога на търговеца ще откриете невероятни дизайнерски холни маси, които са изработени специално за хора с неповторим усет към естетичното и съвършеното.