Градински чадъри от магазин Арена за ефективна слънцезащита

чадър

За терасата или двора в градината е очевидно, че без градински чадър картинката в екстериора няма да бъде правилно запълнена. Изумително стилно и функционално е да изберете градинско обзавеждане, което да ви е по вкуса. А чадъра е от онзи тип аксесоари, за които казват, че наистина имат задължителен характер и са сред необходимите за да се предпазим от слънчеви изгаряния. Градински чадъри Арена ни предлагат днес някои интересни и изгодни идеи, с които откритите площи ще изглеждат много по-приятно, по-подредено и функционално. А от Арена са в готовност да ви представят решения, които се отличават със своята атрактивност и гарантиращи защита от жаркото лятно слънце.

Градински висящ чадър ф3 м. с кръстата метална основаГрадински висящ чадър ф3 м. с кръстата метална основа

Това е едно универсално решение, което се отличава с естетичен външен вид и функционалност. Размера на шатрата, която е 3 метра е достатъчно голямо за да покрие максимално голяма площ, на която сте разположили маса със столчета, шезлонг или пък кът за почивка на открито. Удобството, което предлага този вид чадър е в това, че е изработен от здраво полиестерно платно с ултравиолетова защита. Пилона е от здрав метал, който гарантира издръжливост на вятър и други климатични промени. За съвършен екстериорен кът това е оптимално изгодното решение, с което ще можете на добра цена да си осигурите сянка за много лета напред.

Градински алуминиев чадър 4 х 4 м. с кръстата метална основаГрадински алуминиев чадър 4 х 4 м. с кръстата метална основа

Ао търсите чадър, който да ви осигури повече сянка то ето, че този вариант наистина ще ви послужи. Не само, че е по-голям като размер, но този чадър действително е практичен и здрав, което го прави използван както за градината и двора така и за заведения, които разполагат с открити площи за настаняване на клиенти. Много стабилен и издръжлив модел, който се радва на огромна популярност. От Арена предлагат на клиентите си възможност за избор на цвят на платното.