Холната маса – как да я изберем

Комплект помощни маси

Заблудата, че холна маса се купува бързо и лесно може да се окаже причина да потърсите съвети и насоки, които да ви гарантират, че ще успете да вземете правилното за вас решение. Мебели Арена представят на вашето внимание редица опции за осигуряване на практични модели, които не само да се приспособят бързо и лесно, но и да могат да гарантират една уютна и комфортна атмосфера. За да сте удовлетворени от избора си винаги се водите от техническите параметри, които биха били гарант за правилен подбор можете да се възползвате от днешните ни съвети.

Определете правилния размер

Да, те са малки и компактни, но това не означава, че не трябва да се ангажирате с определянето на параметрите, които да могат да се интегрират идеално в обстановката. Разбира се, че когато човек е поставен пред взимане на решение за покупка на каквато и да било мебел първото, което следва да определи са именно размерите.

Правилата, които се отнасят до дефиниране на подходящите параметри се обуславят от:

  • Синхронизиране н други компоненти в помещението;
  • Предоставяне на мебел, която реално може да послужи в ежедневните занимания;
  • Позиционираната в хола не трябва да превишава 1/3 от общата площ на дивана.

Друг показател, който също се отнася до размера е височината. Тук също е добре да внимавате за да не се създаде интериорен кич.

Стил, приспособим в пространството

помощни масиВсеки интериор се характеризира със своя визуалност и особености. Когато инвестирате в масичка няма как да заложите на универсален или стандартен размер. На фокус следва да бъдат стила, дизайна, геометрията на други части от мебелировката така, че да може да се създаде една наистина прекрасна и функционално завършена среда.

Затова холните масички, които ви очакват в онлайн каталога на магазин Мебели Арена се отличават със своето стилово многообразие. Сред впечатляващите варианти се нареждат:

  • Модерни и разчупени модели, които разнообразяват облика и внасят динамика;
  • Класически в стандартни форми и размери, приспособими в универсални интериорни концепции;
  • В скандинавски стил, характеризиращи се с минималистичност;
  • Нестандартни, арт модели, които са изключително атрактивни се превръщат във фокусната точка в пространството, в което са позиционирани.

Още интересни масички за хол в иновативни стилове и красиви дизайни ще откриете в каталога на виртуалната платформа арена. За да създадете невероятен комфорт и уют е важно да инвестирате не в какви да е, а правилните изделия, в чиято компания да се чувствате приятно и уютно.