Плъзгащи или стандартни врати за гардероб да изберем

Модулен гардероб

Освен броя на крилата, когато клиентите избират нов гардероб акцентират на един елемент, който е от съществено значение за тяхното домашно удобство. вида на вратите и начина на отваряне са в основат на това да се оптимизира пространството и да се осигурят отлични организационни условия. Мебели Арена представя в своя каталог с идеи богат списък с предложения, които са предназначени за удовлетворяването на различни вкусове т.е. независим от това дали държите на плъзгащи се врати или такива със стандартно отваряне то тук ще откриете идеалните за своя дом.

Предимства на моделите с плъзгащи се врати

Обичайното място на гардероба е в спалнята, което позволява всички облекла да са ви под ръка. Моделите с плъзгащи се врати са все по-предпочитана алтернатива, тъй като те се характеризират с елегантност и лесно използване. Но не това е в основата на мотивацията на клиента. Предложенията за такъв тип отваряне са на фокус при инвестиране в нов гардероб поради следните причини:

  • Вратите не се отварят напред и това не изисква да се предвиди още площ;
  • Спестява се пространство;
  • Имате оптимална свобода за преминаване дори в тесни спални помещения;
  • Много по-елегантни и естетични са този тип модели;
  • Могат да бъдат декорирани с различни принтове, огледала и други детайли.

Механизмите, които се използват за да позволят на крилата да се плъзгат, а не да се издърпват напред са удивителни, тъй като те се отличават с безшумност и не крият риск от нараняване. Така, че дори децата ви биха се справили с използването на такъв тип мебелировка напълно безопасно. Факт е, че този начин на отваряне оскъпява мебелировката, но пък определено си струва да инвестирате в по-елегантен и практичен вариант.

Защо да изберете стандартно отваряне

гардеробТрадиционалистите няма как да не заложат на пантите. Този тип отваряне на крилата се прием като универсално. Всъщност при някои модели гардероби т е единствен вариант, тъй кат плъзгащия се механизъм се казва неприложим. Такъв е случая с многокрилните гардероби.

Разбира се, че и гардеробите с панти си имат своите предимства, а моделите от най-ново поколение, които са представени в каталога на Арена са доказателство за това. Те се характеризират с:

  • Класическа визия;
  • Плавно затваряне на вратите;
  • Предпазители против нараняване;
  • Ниска цена.

А за мнозина това са достатъчни аргументи, поради които да предпочетат този класически способ, с който могат да обзаведат както спалната зона така детската стая, коридора или друго пространство в жилището си.