Да сбъднем мечтите си с кредит с 0% лихва

безлихвен заем

Мисията на нашия блог е винаги да Ви държим в течение с новите промо оферти, които се предлагат в Бургас и региона. Днес ще ви запознаем с един изключително полезен финансов инструмент, с който напълно изгодно можете да си осигурите пари, за които няма да дължите лихва. Струва ви се прекалено добре за да е истина? Повярвайте, защото Фератум предлага за своите нови клиенти мини заем, за който наистина няма да дължите никакви такси и лихви. И ето Ви шанса, който сте очаквали за да сбъднете мечтите си. И за да не оставен само копнеж желанието ви да пътувате, да си организирате романтичен уикенд или пък да изненадате любимия човек с парти, организирано по случай неговия празник то ето, че точно този кредит без лихва се появява в най-подходящия момент.безлихвен заем

Като се има предвид, че много хора гледат скептично на идеята за кредит, с който да покрият своите разходи, независимо от тяхното естество, Фератум предлага този промо инструмент, с който клиентите да се уверят в тяхното полезно действие. Кредит без лихва се предоставя за ползване при определени условия и именно покриването им е причина за едно лоялно и коректно отношение от страна на кредитора. А ролята на фирмата за бързи кредити е да подкрепи вашите идеи и мечти, да ви помогне да почувствате финансова стабилност и равновесие. Ако само някакви си 400 лева ви делят от реализиране на вашите мечти то вече няма за какво да се тревожите. Вземете ги още сега и се почувствайте истински жив. Да, именно защото живота е твърде кратък за да го пропиляваме е логично да вложим сили и енергия за да се борим за тяхното сбъдване. А сега Ви се предоставя една невероятна възможност да получите пари, за които няма да дължите нито лихва, нито допълнителни разходи.

Условия за получаване на кредит без лихва. За да гарантира и своите права като кредитор Фератум има определени изисквания към кандидатите, на които да предостави тази безвъзмездна услуга. Лицата, които имат навършени 18 години и до този момент не са ползвали услугите на фирмата за бързи кредити има възможност да кандидатстват за своя първи безлихвен заем. Максималния размер, допустим за този кредит е р размер до 1000 лева, а срока за погасяване е достатъчно дълъг за да можете да си позволите неговото връщане – 45 дни. Тези условия са доста атрактивни и Фератум Ви дава възможност да определите размера на нужната ви сума както и срока, в който тя ще бъде възстановена. Не отлагайте сбъдването на Вашите мечти, осъществете ги още сега!