Водещи критерии за избор на шкаф за баня

Стенен шкаф

Все по-често чуваме, че съсед или приятел си е избрал шкаф за баня от ПВЦ. Първата ни асоциация е свързана с това, че наистина попадаме на продукт от пластмаса и това леко ни отблъсква. Всъщност ПВЦ слоя представлява тънък слой, с който мебелите са ламинирани като така те получават една много добра издръжливост и устойчивост на натоварване. Влагата е сред сериозните проблеми, които тормозят обзавеждането и потребителите, които го използват. Със сигурност при покупка на нови шкафове за своята баня е необходимо да се фокусирате върху това те да бъдат здрави и способни да устоят на високото ниво на влажност в мокрото помещение. Шкаф за баня Мебели арена представя в многообразни варианти, от които и вие да изберете този, който напълно да отговори на вашите изисквания и приоритети.

Арена съветват да купувате само влагоустойчиви продукти за баня

Може би си мислите, че след като сте ограничили влагата с душ кабина то тя няма как да попадне върху шкафа за мивка, огледалото или пък колоната за козметика. Не е точно така, защото парата също е влага, която представлява миниатюрни капчици вода, които имат особено специфична сила върху некачествените и незащитените мебели. Особен риск има за малките санитарни площи, които са със слаба проветривост и лоша вентилация. Тук дори хубави мебели не издържат дълго.Стенен шкаф за баня

ПВЦ материала е благоприятен за изработка на различни видове мебели, защото определящото тук е, че наистина има гаранция, че влагата няма да проникне във вътрешността на материала и обзавеждането няма да се раздуе. Накратко с инвестиране в продукт от каталога на магазин Арена си осигурявате мебел, която:

  • Няма да се деформира при мокрене;
  • Издръжлива е на влага и пара, както и високи температури;
  • Не се изкривява дори при използване на препарати за почистване на стъкла или други гладки повърхности.

С шкафовете от Арена си осигурявате най-качественото и влагоустойчиво обзавеждане за зоната за лична хигиена.