Как да изберем точните мебели за спалнята

Спалнята е онази част от дома ни на която трябва да обърнем по-специално внимание при избора на интериор. За разлика от другите помещения, които са използвани от всички, и в които посрещаме гостите си, тук трябва да останем усамотени в приятна обстановка, с мебели които са удобни и стилни. Модерни спални https://www.venus.bg може да разгледате в онлайн каталога. Моделите са много разнообразни, но най-силно впечатление правят готовите комплекти. Те ще ви позволят много по-бързо да организирате желания интериор и да се настаните. Качеството на предлаганите мебели е на високо ниво и всички са направени от съвременни, доказани материали.

Какъв модел комплект за спалня да поръчаме

Обзавеждането което ще изберем е важно да ни допада като визия, стил и функционалност, тъй като ще го използваме дълго време. Имате шанс да се насочите както към модерни мебели с изчистен дизайн и светли цветове, така и към нещо по-екстравагантно, изработено в по-тъмни нюанси или пък допълнено с различни орнаменти. Важно е да се съобразите изцяло с предпочитанията си, за да останете доволни от покупката. Комплектите за спалня включват необходимите мебели, за да има къде да подреждате дрехите си, къде да спите и да се приготвяте за излизане.

Леглата са допълнени с практичен повдигащ амортисьор, за да подреждате в раклата под матрака всякакви неща, които не ви трябват всеки ден. Това ще направи обстановката в стаята винаги изрядно организирана и подредена. Venus.bg ще ви запознае с характеристиките на следния модел. Комплект City 7053 – Бяло фладер/ Сонома арвен 629:спалня

  • спален комплект ‚‘City 7053‘‘ се състои от легло с табла , гардероб, скрин и две нощни шкафчета;
  • леглото е с табла и повдигащ амортисьорен механизъм, подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак;
  • гардеробът е трикрилен с механизъм за плавно затваряне на вратите, вътрешно LED осветление, рафтове и лост за закачалки;
  • скринът е снабден с три чекмеджета и три врати;
  • нощните шкафчета разполагат с чекмедже и ниша.

Модерен комплект, който ще ви създаде търсения уют и ще направи спалнята много комфортна.

Как да разпределим мебелите в помещението

Когато разглеждате комплектите е добре да се замислите и кой артикул къде ще бъде разположен в помещението. Съобразете се с квадратурата на спалнята и се опитайте да създадете определен баланс. Ако леглото в едната зона, то в противоположната е добре да бъде инсталиран големият гардероб. Наличието на скрин създава огромно удобство, защото той е със средни размери и перфектно хармонизира с останалите мебели. Важно е да не претрупате с прекалено много артикули, ако не разполагате с необходимото пространство.