Колко е важно да имаме модерни маса и столове в дома си?

Много често хората неглижират интериора на трапезарията, защото там не прекарват много време. Все пак, ако се замислите, поне веднъж на ден семейството се събира, за да хапва. Много по-добре би било, ако разполагахте с хубави и качествени маси и столове. Комфортно настанени ще се чувствате достатъчно удобно, за да прекарате по-дълго време заедно. Мебели ВЕНУС препоръчват да разгледате актуалните оферти в сайта и да подмените интериора в своя дом. Инвестицията не е прекалено голяма, а това че артикулите се предлагат в комплект, е много добро преимущество.

Какви удобства ни осигуряват съвременните комплекти за трапезария?

Ако обзавеждането което използвате в зоната за хранене вече ви е омръзнало и смятате, че не е толкова удобно се възползвайте от предложенията онлайн. Модерните мебели се предлагат в комплект, за да не търсите поотделно масата и столовете. Съчетани от професионалисти, те ви гарантират много повече хармоничност и естетика. Масата може да бъде в най различна форма спрямо стаята, в която бихте я разположили. Актуалните модели се отличават с красивия си дизайн някои и с по нестандартни решения като декоративен плот от закалено стъкло.

Столовете в по голямата си част са тапицирани с луксозна дамаска, имат подлакътници и комфортни облегалки. Едно от важните неща при покупката на комплекта мебели е да определите размерите. Съобразете се със свободното пространство и ще използвате сета без проблем. От Венус ще ви запознаят със следния модел. Комплект маса и столове Хармония:маса и столове

  • комплект маса и столове Хармония е подходящ за всякакъв тип кухни и трапезарии;
  • масата и столовете са изработени от висококачествен бук масив и МДФ за здравина и стабилност;
  • за повишаване стабилността на конструкцията, плотът е с допълнителна подлепка;
  • столовете са тапицирани за по-голямо удобство и лукс;
  • имате възможност за избор, както между различни размери и различни цветови комбинации, а също така и желания от вас брой.

Качествени мебели, които ще направят дома ви още по-удобен и уютен.

Практично ли е да имаме мебел с разтегателен механизъм?

Една от най-големите екстри, които притежават модерните мебели е разтегателният механизъм. С негова помощ мястото за сервиране се увеличава значително и вие от една компактна и по-малка маса получавате необходимото пространство. Механизмът се използва лесно и всеки може само с едно движение, да промени визията на целия артикул. Обърнете внимание, че тази екстра не оскъпява мебелния комплект и е винаги полезна в едно домакинство. Ако пазарувате обзавеждане онлайн редовна може да се възползвате от намаления.