Каква трябва да бъде практичната и елегантна спалня

Стаята, в която спим непременно трябва да отговаря на редица изисквания, които ще направят престоя ни в нея по-приятен. Хармоничното обзавеждане, при което всички мебели си подхождат напълно е най-подходящо в случая, защото създава усещане за уют и стил. В момента могат да бъдат поръчани точните мебели наведнъж, под формата на готов комплект. Такива модели ще намерим в каталога на https://venus.bg/спални-комплекти. Те се предлагат в различни конфигурации, за да отговорят на предпочитанията на клиентите. Могат да включват повече или по-малко елементи, защото са на модулен принцип.

Лесно ли е да изберем точните мебели

Зоната, в която си почиваме и спим е важно да бъде удобна и комфортна, което предполага наличието на достатъчно широко легло. Другата основна мебел се свързва със съхранението на дрехите ни и също е хубаво да е с подходящи размери. Гардеробите, които са включени в съвременните спални комплекти са двукрилни, трикрилни и четирикрилни. Това са основните елементи, за които трябва да намерим място в стаята.

Тя в никакъв случай не бива да изглежда претрупана, затова са и по- малките артикули като нощни шкафчета, които балансират визията на големите мебели. Те създават усещане за завършеност. Ще ни бъде трудно да открием добре хармониращи се неща, ако не са в готов комплект. Така купуваме цялостно решение и ни е много по-лесно да изберем дизайн. Venus.bg предлага следната възможност. Спален комплект Мареа 1 – 160/200 см. Пасифик бял крафт/ Антрацит:спален комплект

  • спалня „Мареа 1“ предлага всичко необходимо за обзавеждането на една спалня;
  • голям гардероб с лост за дрехи и рафтове;
  • спално легло за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • скрин и две нощни шкафчета;
  • като допълнение на комплекта може да изберем огледало и амортисьорен механизъм за бърз достъп до раклата под матрака.

Добро съчетание, характеризиращо се с елегантност и универсалност. Цветовете на отделните мебели са подходящи, за да бъдат използвани с всякакъв вид декорация и цвят на стените.

Как да разпределим мебелите в пространството

След като изберем спален комплект трябва да предвидим място за всеки един от елементите му. Препоръчваме  да разположите обемните части като легло и гардероб в двете срещуположни части на стаята. Скринът се явява балансьор и е добре да се постави някъде около средата на стаята, така че да изглежда достатъчно естетично. Върху неговия плот е удачно да сложим телевизора, затова той може да бъде срещу леглото, а гардеробът опрян в другия край на стената.