Скрин в коридора – защо не?

скрин за антре

Скрина е една доста практична мебел, а освен това адаптивна и подхождаща за използване във всяко едно помещение. Затова днес ще предложим интересни варианти за скринове, които са особено функционални не само за спалнята, където обикновено ги поставяме а също така и в коридора. Определено повечето от вас ще се зачудят какво точно пък ще правят тези мебели именно на входа а нашия дом. Знаете ли, че именно самата форма и размери на скриновете ги прави толкова подходяща и за тази зона в дома ни. На практика доста успешно можете да адаптирате една такава мебел отколкото например антре, което би заело повече пространство, но в крайна сметка е въпрос на индивидуално виждане дали скрин или пък друг типа обзавеждане би било пасващо на вашия интериор.скрин

Скрина няма да внесе някакви сериозни фундаментални промени в коридора ви, а напротив, просто ще го превърна в едно невероятно удобно и подредено място. Преди да предприемете действия и да внесете тази мебел в интериора е добре да сте наясно с неговото използване. Скриновете за коридор се предлагат с доста иновативен дизайн. Те са изключително атрактивни и освен чекмеджета за чадъри, ключове  и други дребни предмети те могат успешно да приберат домашни пантофи, кефове и всякакви други обувки. Разпределението на чекмеджетата е доста добро и в зависимост от тяхната дълбочина и размер можете да ги ползвате съобразно нуждите си. така, че всъщност един скрин би играл ролята не само на шкаф за обувки, но и за такъв, в който можете да прибирате всякакви други вещи.

За жалост освен шапки и шалове скрина не би могъл да поеме облекла, с които излизаме навън, но пък имаме невероятния шанс да използваме плота му за ада подредим парфюми или пък други козметични продукти, които ползваме преди да излезем от дома си. Много от почитателите на скриновете в коридора дори декорират мястото над скрина с огледало, което на практика автоматично го превръща и в тоалетка. Невероятно функционално и практично, нали. Ето, че ви дадохме малко идеи за това как можете да ползвате тази ефективна мебел и в коридори особено в такива, в които пространството  е ограничено и нямате възможност за позициониране на всякакви нужни детайли. Моделите за тази зона, които се предлагат от производителите на мебели се отличават с това, че са малко по-високи за да могат да предложат по-голям обем за обувки и други вещи. А това го прави наистина незаменима мебел за всеки дом.