Столовете в офиса – защо да ги изберете с техните обичайни ползватели

офис стол

Столовете в офиса са вид мебели, за които казват, че са основни. Предвид именно факта, че се използват за работа и наистина са безпрецедентен елемент, който осигурява адаптивна и комфортна среда за работа то няма как да несе спрем на момента, в който трябва старите столове офис да бъдат заменени с нови. На какво е редно да се обърне внимание? Дизайнер по интериор ли ще бъде нает за избора им? Има ли смисъл от детайлизиране на функциите и особеностите на офис столовете? Ето, че има никак не малко въпроси, които е добре да се дискутират и обсъдят с хората, които реално са основните ползватели на новите столове за офис.

Какви са претенциите на офис служителите

Не бива да си мислите, че това е прекалено т.е. да питате служителите си от какъв офис стол имат нужда. Реално това е знак на отговорност, уважение към труда на другия и метод да стимулирате производителността им. Именно поради това не е излишно човек да знае какво очакват останалите от столовете, които ще използват между 6 и 7 часа дневно.Президентски стол

Ето какво показва направената анкета от ръководители на офиси към техните служители, които имат право да изберат функциите на столовете си:

  • Да са стабилни и дори при накланяне да не се дестабилизират и да има опасност от падане;
  • Да са компактни и да могат да се адаптират към дизайна на бюрото;
  • Да са маневрени и колелцата да се въртят леко и бързо в желаната зададена от тялото посока;
  • Тапициращата материя да не спарва и да не предизвиква кожни проблеми;
  • Да имат функции за регулиране на височината на седалката както и облегалката;
  • Да разполагат с подлакътници;
  • Да са достатъчно удобни.

Със сигурност вземете ли под внимание тези специфични моменти няма как да не останете удовлетворени от продуктивните резултати, които представят вашите служители.