Шаби шик или Прованс – изберете мебели за хол с много вкус

Ако имаше някаква възможност да се сдобием със съвършени мебели за дома лесно, бързо и за минимални средства, то надали някой би го пропуснал. Но истината е малко по-различна… В повечето случаи се оказва така, че за да имаме в жилището си класно обзавеждане, се налага да вложим и малко по-голяма сума пари в покупката им. Само по този начин ще сме на 100% сигурни, че качеството е на ниво, а визията напълно съобразена с актуалните към момента тенденции.

Мека мебел по поръчка

Всекидневна

Не на всички им се занимава сами да проектират бъдещите си мебели. Повечето хора сякаш предпочитат просто да отидат до близкия магазин, за да се сдобият с нов жилищен интериор, който да удовлетвори потребността им от промяна е ежедневието. Дали това обаче е правилното решение, си остава въпрос с повишена трудност, на който ще се опитаме да отговорим в следващите редове. Останете с нас…

Когато стане дума за мека мебел по поръчка в Бургас, мнозинството от хората сякаш са скептично настроени, тъй като този град не е особено голям, но пък възможностите и изненадите, които крие той са повече от впечатляващи. Нека вземем за пример магазин ZAZ. Може и да не сте посещавали това място, но може и да сте – всъщност няма никакво значение, защото само след броени секунди ще уверите (отново или за 1-ви път) е неговите безспорни ползи. А те са следните:

 • Ниски цени;
 • Голямо разнообразие, което ни дава свободата на експериментираме на воля;
 • Красота и практичност, събрани на едно място;
 • Висококачествени и атрактивни интериорни предложения;
 • Поле за изява за Вас и семейството Ви.

Бъдете безкомпромисни при избора на нови мебели и скоро ще пожънете успехи

Когато сме старателни, внимателни и премерени, то няма как крайните резултати да не бъдат добри. Това никога не го забравяйте, особено ако става дума за предстоящото интериорно обновление, което е свързано както с избора на мека мебел за хола, така и със закупуването на още много мебелни компоненти, без които промяната би била напълно невъзможна. Но и Вие знаете това много добре, нали?

Преди да си купите ново жилищно обзавеждане, преди да предприемете каквото и да било по отношение визията на дома, се уверете, че знаете какво точно искате, също както и уточнете кое е с най-висок приоритет за Вас и семейството Ви:

 • Цената или качеството;
 • Външният вид или функционалността;
 • Възможността за лесна поддръжка или авангардното и неповторимо излъчване;
 • Други важни или не дотам важни обстоятелства.

И така… Нека сега предположим, че дневната е все още една напълно „гола“ стая, която трябва да приведете във вид, на която трябва да вдъхнете живот, но без да се разделяте с всичките си спестявания, наред с това. На някои това би прозвучало като „мисия невъзможна“, но не се тревожете – с магазини като ZAZ всичко в интериорен план е възможно, особено ако го искате толкова силно, че дори и високите цени да не могат да Ви спрат да извършите плануваните промени…

Холът – нашето любимо място за почивка

стол

И като такова, ние сме поставени под отговорност да го мебелираме по начин, който да ни вдъхновява, радва от сърце и кара да се чувстваме горди от постигнатото. В този ред на мисли, не се бавете, а от магазин ZAZ чисто нови мебели си купете. Направете всичко по силите си, за да обособите дневната по възможно най-добрия начин, без да пропускате абсолютно нищо:

 • Визия;
 • Удобно разположение;
 • Осветление;
 • Избор на правилни цветове;
 • Детайли и декорация.

Всяка една точка е от значение за това крайният резултат да бъде наистина зашеметяващ. Никога не забравяйте този важен факт, като ако се стремите към това да се сдобиете с дом като от корица на списание, задължително изберете меката мебел по поръчка пред всички останали интериорни варианти. Защото тъкмо тя е и гаранция за добре свършена работа!