Защо да изберем модерна и стилна холна маса

маса

Всекидневната или холът е мястото в жилището където обичаме да прекарваме по-голямата част от свободното си време. Обстановката и интериорът ни създават спокойствие и предразполагат към релакс. За да се чувстваме ние и семейството ни максимално добре трябва внимателно да сме подбрали всяка една мебел. В момента модата диктува да заложим на ниска маса за хол Венус. Моделите предлагат много възможности и въпреки декоративния си дизайн са доста практични. Ниските видове, ще ви впечатлят и ще разнообразят облика на дневната ви.

Холната масичка и възможностите които дава

Преди време тази мебел беше доста еднотипна и не предлагаше кой знае какви възможности. Класическа мебел, която се поставяше в дневната и върху нея оставяхме различни неща. Сега  дизайнерите се постараха да раздвижат нещата, като променят доста вида на артикула. Формите на плота не са само класически, но и доста нестандартни. Сред клиентите се открои тенденция да залагат на ниски маси, които изглеждат доста по-стилно и атрактивно поставени в помещението. Те изпълняват двойна функция като в единия случай са декоративен елемент от обзавеждането, а в другия напълно практична масичка, която се използва по предназначение. Материалите на изработка също могат да бъдат разнообразни и да изберете модел който да подхожда на останалите мебели, които притежавате.Холна маса

Холна маса DILMA – венге – предложение на Венус:

  • Правоъгълна маса за хол или дневна с две чекмеджета;
  • Изработена от дърво масив с четири крачета;
  • Елегантен модел – ниска и стабилна конструкция, която подхожда на различен стил обзавеждане.

Предложението днес е чудесен пример как класическата визия, може да бъде надградена и да се получи нещо интересно, модерно и атрактивно. Естествената дървесина създава усещане за лукс и класа. Най-бързият начин да внесете ново усещане в дневната си е като подмените холната масичка с нова от Венус. Един такъв детайл е на достъпна цена, а за интериора е важен.