По какви критерии да изберем нов диван за кухнята?

Все повече хора се опитват да създадат уютна обстановка в дома си, като разполагат практични и функционални мебели. Една от зоните, която може да стане далеч по-уютна е трапезарията. В нея семейството се храни, но тя може да бъде използвана и по друг начин. Тук освен маса и класически столове бихте могли да разположите модерен кухненски ъгъл, защото е изключително комплексен с достъпна цена и различни функции. Виж тук в каталога на магазин Венус множество различни и оригинални модели, които ще създадат търсения комфорт във всеки дом.

Лесно ли е да изберем модерен модел кухненски ъгъл?

Ако сте се насочили към подобна покупка не е желателно да прибързвате, преди да сте премисли някои конкретни детайли. Тъй като този тип дивани са специално изработени за зоната, в която се храните, те са малко по-високи и се различава до известна степен от стандартната мека мебел. Вижте тук всички нови предложения. Има по компактни и малки както и по-големи и луксозни.

Изборът ви основно ще зависи от това каква атмосфера искате да придадете в помещението и с колко свободно пространство разполагате. Разгледайте сайта и вижте тук офертите. Като цяло кухненските ъгли не заемат много място, тъй като се разполагат в близост до стената и оползотворяват една зона, която обикновено остава празна и нефункционална. Съобразете тапицерията и нейния цвят с интериора на помещението и с преобладаващите нюанси.

Производителят дава богат каталог, от който да избирате тапицерии, така че внимателно ги разгледайте и създайте нужната обстановка, чрез визията на новия диван. Вижте тук едноцветните и шарените десени. Друг ключов момент е качеството и материалите за изработка на съответната мебел. Важно е кухненският ъгъл да е достатъчно здрав и устойчив, защото е много натоварен ежедневно и няма да ви е приятно, ако бързо започне да издава скърцащи звуци. Посетете сайта и вижте тук подробности за следния модел. Кухненски ъгъл Далия с функция сън и 2 бр. Ракли:диван далия

  • „Далия“ е функционален кухненски ъгъл, състоящ се от 3 части. Вижте приложените снимки;
  • благодарение на неговата функция сън, чрез издърпване на подматрак – може да трансформирате дивана в удобно легло за сън;
  • кухненският ъгъл е снабден с две ракли под седалките за съхранение на багаж;
  • седалките и облегалките са изработени от еластичен дунапрен;
  • кухненският ъгъл е окомплектован с две декоративни възглавнички 35/35 см. Без цип. Вижте тук подробности за модела.

Красива и добре конструирана мебел, подходяща за обзавеждането на всеки съвременен дом.

Защо е важно новата мебел да е многофункционална?

Когато инвестирате в модерно обзавеждане е добре то да може да се използва по различни начини. Модерните дивани за трапезария разполагат с разтегателен механизъм и ракли под седалките. Това прави инвестицията в тях толкова полезна и рационална. В по-малките жилища това е чудесна възможност да имате допълнително място за сън и зона за подредба на багаж. Благодарение на тези екстри жилището ще изглежда подредено и добре организирано, независимо от неговите размери. Разгледайте онлайн и вижте тук актуалните предложения.