Какво е важно да знаем, когато избираме нов диван

Да се пазаруват мебели не е толкова лесно, колкото изглежда. Изисква се доста находчивост и креативност, за да се съчетаят отделните елементи в интериора и всичко да бъде достатъчно удобно за използване. Не бива да купувате определена мебел, само защото ви харесва визуално или пък е последен писък на модата. Дивани Венус ще ви дадат шанс да направите дневната си още по-функционална и стилна. Новите модели са изключително комбинативни с разнообразни дизайни, за да съвпаднат с вашите предпочитания. Когато купувате нещо подобно е от значение то да бъде здраво, качествено и да издържи теста на времето.

Правила за избор на стилен диван

Препоръчваме ви да се замислите върху въпроса. „Какво точно очаквате от новата мека мебел?“ Дали ще използвате дивана всеки ден или просто желаете да оформите зона за релакс, в която понякога каните гости. От това зависи и какъв вид мебел ще харесате. Ако използвате ежедневно дивана и цялото семейство се събира пред телевизора ви трябва достатъчно голям модел, който ще осигури пространство за всеки и разбира се комфорт.

В този случай много удачен избор са ъгловите модели. Те имат включена лежанка, която позволява да се излегнете комфортно, а също така и да бъдат настанени повече хора, когато това е нужно. Съобразете стила на артикула с останалите вещи в помещението, за да изглежда обстановката хармонична и да следва определен интериорен стил. Друг ключов момент е размера на помещението.

Предлагат се дивани достатъчно обемни за големи стаи, но също и такива в мини версия. Венус днес ще представи един примерен модел. Холен ъгъл Лагуна Принт – с функция сън, лежанка и ракли:разтегателен диван

  • „Лагуна Принт“ е ъглов диван с функция сън с вградени матраци;
  • система „Бонел“, трансформиращи го в удобно легло;
  • три възглавнички с цип;
  • ракли за съхранение, под седалката и лежанката;
  • моделът се предлага с лява или дясна лежанка.

Прекрасен пример затова, как с една покупка може да направите жилището си модерно и удобно.

Да купим ли диван от интернет магазин

Вече почти всичко може да бъде поръчано онлайн. Хората се възползват от тази опция, за да изберат нови мебели и да обзаведат модерно жилищата си. Ако изберете мека мебел от интернет магазина, ще може да разгледате предложенията на различни производители. Цените на артикулите са много по-достъпни, тъй като търговецът не поддържа физически обект и може да си позволи допълнителни промоции и отстъпки. На спокойствие у дома ще прецените кой модел е точно за вашето жилище и ще го получите с транспорт от магазина.