Доказан стандарт при кухненските мивки – запознайте се с марката SCHOCK

мивка за вграждане

Марките, които са познати на пазара и са специализирани в производството на санитарен фаянс са изключително много. Има такива, чиято основна мисия е да създават висока степен на удобство, ангажираност към дълготрайно и безопасно използване. Примера, който ще ви дадем днес е за кухненски мивки от много висок клас, които наистина бихме нарекли с основание феномен в работната зона, доставящи удоволствие, естетика и домашен комфорт.

Шокиращо качество на достъпни цена

Едноименната марка SCHOCK е сред добре познатите и на нашия пазар. Четиридесет годишен е опита на немската компания, която произвежда висококачествени изделия в среден ценови клас. Революционните продукти се базират на база иновативна технология, по която се произвежда материала за тяхното създаване. Сигурно ще ви е любопитно да узнаете, че schock са първите в света, които създават мивка от гранитен материал CRISTALITE. Поставили веднъж началото на тези устойчиви и здрави мивки следва невлизане на масово производство на такива кухненски мивки и от други световно известни марки.мивки

Здравината на мивките с марка SCHOCK се дължи именно на новаторството, което те прилагат при създаването на субстанция, която се състои от 80% кварц. А както знаят и децата в училище кварца е най-твърдата съставка на гранита. От тук и тези мивки са известни не като кварцови, а гранитни. За да подобри още повече здравината на произвежданите мивки от немската компания използват и най-високо качество на акрил, който при съединение с кварца придава до три пъти по-висока якост и твърдост. Именно затова днес всяка домакиня ще сподели, че гранитните мивки всъщност са вечни и се купуват веднъж в живота.

SCHOCK мивки за кухня заслужават всеки похарчен лев за тях, защото:

  • Са с уникална здравина и твърдост;
  • Предлагат се в многообразни форми, размери и дизайн;
  • Представят се многообразие от цветове;
  • Разполагат със система за защита до 99% от бактерии.

Най-добрите и най-нови модели от каталога на германската марка SCHOCK ще откриете в онлайн магазин МебелиАрена.