Защо да поръчаме ново легло за детската стая?

ъглови легла

Една от най-важните стаи в жилището е детската. Мъниците прекарват тук огромна част от свободното си време, защото не използват пространството само за почивка и сън, а за да учат, да си играят или да посрещат приятелчета. Мебелите, които ги заобикалят следва да бъдат съобразени с техните нужди и възраст, което понякога прави избора доста сложен. Разгледай тук в каталога на Венус хубави и качествено конструирани детски легла. Предлагат се много разнообразни варианти като конфигурация, функционалности и размери. Детето винаги трябва да спи на комфортно легло, затова тази покупка е от такова значение.

Какви екстри ще ни предостави новото легло в детската?

Щом е настъпил моментът да промените нещо в интериора на стаята и сте преценили, че леглото вече не е достатъчно подходящо, ви съветваме да разгледате новите модели онлайн. Впечатление прави, че клиентите най-вече залагат на естествените материали, които са екологични и безопасни за дечицата. При тях няма причина да се отделят вредни вещества и също така са красиви в натурални цветове.

Когато купувате подобна мебел, задължително трябва да съобразите нейният дизайн и външен вид с интериора на детската стая. Специалистите препоръчват да залагате на мебели в неутрални дървесни тонове, защото те ще останат по-дълго актуални и лесно ще се комбинират с всичко останало. Ако обзавеждането е направено от естествена дървесина и има възможност някой от елементите на детското легло да бъдат декоративни и в различни форми. В сайта на Венус може да разгледате актуалните модели и да изберете бързо и лесно хубав и качествен артикул. Легло Капан 34 – 114/190 см., Натурален:легло с ракла

  • легло с ракла „Капан 34“ е подходящо за еднолицев матрак;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • има табла към стената и повдигащ пружинен механизъм, който позволява използването на подматрачното пространство;
  • има ракла с предно и горно отваряне, която осигурява допълнително място за съхранение.

Практичен и добре конструиран модел, гарантиращ здравина и стабилност във времето. Получавате и достатъчно пространство за подредба на вещи, което е много важно за детската стая.

Откъде да поръчаме нова мебел?

Ако имате желание да обновите детската стая най-добре да пазарувате от специализиран онлайн магазин. При виртуалните търговци ще намерите богат асортимент от възможности и лесно ще направите пространството уютно и приятно за обитаване. Мебелите трябва да се харесат на малчугана, затова се съобразете с неговия вкус или се спрете на универсален дизайн, при който по-лесно ще добавите декоративни елементи и други вещи.