LEKS EMILY – стоящ смесител с качества достойни за вашата кухня

гранитен стоящ смесител за кухня

Не е лесно човек да вземе решение относно това кой от предлаганите смесители на пазара да избере за ремонтираната ни нова кухня. Когато е заложен свеж оттенък и елегантност навярно е приоритетно изискването за стилно и модерно излъчване, от които да се възползвате. Имаме идеалното решение за вас и то е https://www.mebeliarena.bg/кухня/смесители-за-кухня/стоящи/стоящ-смесител-за-кухня-leks-emily. Продукта е интересен затова, че предлага на вниманието ни изключително балансирано оборудване, което би повишило нивото на комфорт и идилия  интериора. Но какви са останалите качества на смесител за кухня LEKS EMILY със стоящ монтаж предстои да разберете от кратката информация, която ще ви представим.

Изберете удобство на отлична цена

Композитен гранитен стоящ смесител за кухня LEKS EMILY е едно удивително практично и свръх изгодно предложение, което безспорно ще ви допадне. Наличието на въртящ се чучур на 360° е още един плюс, заради който ще изберете точно този модел. Ако за луксозни цветни модели ще се наложи да инвестирате над 250 лева то ви уверяваме, че цената на LEKS EMILY е два пъти по-ниска.

Качеството на изделието е безспорно, а основните му характеристики, заради които ще се влюбите в него са:

 • Многообразие от избор на цветове, които да се синхронизират със свежия ви умивалник. В Black metallic, Alba, Beige, Silika и Argent могат да бъдат оцветени батериите;
 • Модела е изключително лесен за използване поради това, че се състои от една ръкохватка, която управлявате с едно движение;
 • Смесителя е с керамична глава;
 • Издръжливостта на материала на високи температури и слънцегреене позволява цветовете да се запазят;
 • Съоръжението разполага с аератор, който не позволява натупване на варовик.

Определено това е модела, от който ще пожелаете да се възползвате, тъй като са безспорни лидерските му качества.

Ползи от основния материал за изработка

 смесител за кухня За разлика от други хромирани модели LEKS EMILY се отличава по това, че основният материал, който е вложен в направата на стоящия смесител е гранита. Фокуса към тази суровина е по отношение на здравината и устойчивостта на материала и то по редица показатели.

Преимуществата от това да инвестирате в гранитен модел се дължат на:

 • Отлична износоустойчивост;
 • Издръжливост на ниски и високи температури;
 • Изделието не се надрасква;
 • Цветовете не избледняват и не губят яркостта си;
 • Гарантира се оптимално дълъг живот;
 • Почистват се лесно.

Ако и мивката ви е гранитна то със сигурност ще постигнете отлични ефекти по отношение на функционалност и креативност все по-голям интерес се наблюдава към този модел, тъй като и цената им е сред най-поносимите на пазара.