От какви мебели имаме нужда в спалнята?

Щом настъпи моментът, да промените интериора на спалнята, трябва да подберете качествени и модерни мебели. Тази зона от дома не търпи толкова често промени, а очакванията към обзавеждането са доста големи. Бихте могли да инвестирате в модерен спален комплект, който ще промени визията на стаята и ще ви предложи повече удобства. Мебели ВЕНУС съветват да инвестирате в луксозно и качествено обзавеждане, за да се насладите максимално на неговите положителни характеристики. Съвременните спални комплекти се изработват от качествени материали и се отличават със своята оригинална и стилна визия.

Какво е включено в модерните спални комплекти?

Ако изберете да поръчате готов спален комплект, ще установите колко много предимства има той. Мебелите в него са подбрани професионално от производителя и в по-голямата си част са изработени в една продуктова седна. Това ще направи интериора на спалнята много стилен и луксозен, все едно сте ползвали услугите на дизайнер. Съчетани по този начин мебелите създават усещане за комфорт и релакс, каквито трудно бихте постигнали купувайки отделно елементите.

Когато инвестирате в спален комплект, имате шанс да се фокусирате в други детайли свързани с мебелите. Обърнете внимание колко голям е гардеробът и дали неговото вътрешно разпределение ще е подходящо за вашите нужди. Важно е всяка мебел да има своето точно разположение в стаята, за да разгърне пълния си потенциал. Задължително е да остане и място за преминаване и за скрин, ако решите да използвате такъв. С каталога на Венус ще откриете много интересни нови предложения, а сега ще ви представим и едно от тях. Спален комплект с матрак 160/200 см – Флора – Тъмен дъб/Флауърс гланц:спален комплект

  • евтин спален комплект „Флора“ е практично предложение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • обзавеждане включва легло с матрак, повдигащ механизъм – осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • подходяща е за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см, като за двулицевия е необходима закупуването на подматрачна рамка;
  • гардеробът е с три врати, средната с огледало;
  • вратите са с плавно затваряне.

Красиво обзавеждане притежаващо всички съвременни екстри, от които се нуждаете в стаята за сън.

Трябва ли мебелите да имат модерни механизми?

Съвременното обзавеждане се отличава с много удобства като някои от тях включват и специални механизми. На леглото е монтиран такъв, за да може да използвате голямата ракла под матрака. Благодарение на тази функционалност ще имате повече пространство за съхранение на багаж. Шкафовете и чекмеджетата също включват механизми, за да ги отваряте и затваряте тихо и плавно. Така ще запазите уютът и комфорта в спалнята.