Веднъж и завинаги – има ли такива методи, които да гарантират премахване на нежеланото окосмяване на крака и подмишници

епилация

Всеки интересуващ се от естетика и красота е наясно, че през последното десетилетие се наблюдава сливане на медицината с познатите ни центрове за красота. Така се появяват модерни клиники за естетична дерматология, които осигуряват на своите клиенти най-съвременни методи за разкрасяване и здраве. Услугите, които се предлагат от утвърдени в професията си лекари дерматолози се приемат с положително отношение от страна на клиентите, тъй като не става въпрос просто за временна естетична корекция, а за грижа за здравето, самочувствието и увереността на личността. Сред клиниките, които са в ТОП 10 сред най-добрите в страната е Мирабел Бургас. Професионализъм на високо ниво и хиляди доволни клиенти са доказателство за оправдания интерес към предлаганите от клиниката процедури.

Трайно премахване на окосмяването от краката

Когато говорим за естетична дерматология това е доста широка сфера на терапии и лечение. За повечето дами естетичните корекции са сведени до уголемяване на устни, бюст, подмладяване и т.нат. Оказва се, че обезкосмяването също е част от естетичните процедури, към които има особен интерес. Ако се върнете няколко години назад вероятно ще се сетите за онези моменти, в които ежедневно се е налагало бръснене на краката, ползване на гореща кола маска, както и прилагането на други уреди, които несъмнено са оставяли следи по кожата.

В сферата на отстраняването на космите по краката и тялото се наблюдават иновации и промени, които целят да предоставят на клиентите трайно решаване на досадните проблеми. Популярността на лазерна епилация на кракапредлаганата от Мирабел услуга лазерна епилация на крака Бургас е аргументирана, тъй като към момента това е една от най-търсените и с доказан ефект терапии.

Приоритетите, които получавате с лазерна епилация на крака от Мирабел Бургас са решението, от което се нуждаете. Не защото ще забравите за домашните епилатори и бръсначите, а заради множество причини:

  • Оптимално улеснение в борбата с нежеланото окосмяване;
  • Трайност и ефективност на процедурата надминава и най-смелите ви очаквания;
  • Прекъсването на растежа на косъма е безопасен за здравето;
  • SHR технологията, която се прилага от Мирабел Бургас може да бъде извършвана целогодишно и независимо от цвета на кожата и косъма.

Вече без проблем можете да носите къси поли, панталони и бански костюм. Краката ви ще бъдат безупречно гладки и до за толкова дълго, че ще забравите за ежедневното скубане, бръснене и загрубяла кожа.

За нежните зони

Тялото е покрито с фин мъх и косъмчета на различни места. Краката са най-малкия ви проблем, защото една от деликатните зони, която днес се третират от мъже и жени са подмишниците. Грижата за тази зона със сигурност е проблемна и за вас, тъй като кожата тук е твърде нежна и деликатна. Използване на бръснач или кола маска могат да нанесат сериозни поражения и точно поради това е добре да се запознаете с иновативните методи от Мирабел за трайна лазерна епилация подмишници Бургас.

Всеки, който обича да използва топлите слънчеви дни и да събира златист загар на плажа в Бургас иска да привлича вниманието и с перфектна фигура. Времето във фитнеса, ефективната грижа за окосмяването са от факторите, които ще ви направят забележими. Ако и вие искате погледите да бъдат съсредоточени върху вас и то без да полагате кой знае какви усилия в борбата за досадните косми в зоната на подмишниците е време да посетите клиника по естетична дерматология Мирабел Бурга.

Деликатните зони изискват прецизно и внимателно третиране. С иновативната – SHR апаратура лекари – дерматолози ще се погрижат нежеланото окосмяване да бъде трайно отстранено:

  • Без болка;
  • Без дерматологични последици за кожата;
  • Доказана безопасност на процедурата;
  • Безкомпромисна хигиена и използване на индивидуални еднократни накрайници, които да гарантират вашето спокойствие.

Професионализъм на най-високо ниво получава всеки един от пациентите на клиника Мирабел Бургас, независимо дали се извършват терапия по лазерна епилация на крака, подмишници, интим или друг вид дерматологични процедури.