Тенденции при моделите модулни кухни

Модули за модулна система кухни CITY

Една от водещите колекции, които ще откриете в каталога на магазин Арена с моделни системи за кухни са CITY. Не се съмнявайте, че решенията, които ще откриете тук наистина са неповторими, уникални и супер функционални. Това са идеи, които разкриват невероятния си потенциал за осъществяване на красиви конфигурации, предоставящи ви свобода да кулинарствате така както винаги сте мечтали. На https://www.mebeliarena.bg/кухня/модулни-кухни са представени стотици практични модулни кухни, с които да реализирате и вие своята идея за иновативна, уютна и уникална готварска обстановка.

Неповторими, невероятни и отлични кухненски решения

Това, което прави впечатление при разглеждане на колекцията CITY от каталога на магазин Арена са именно богатата палитра от цветове, които можете да комбинирате така, че да създадете свежа и невероятна концепция в интериора си. Определящ детайл при избирането на кухня е това, че се държи не само на това как изглежда самото обзавеждане, а и дали отговаря на основни принципи за функционалност.CITY Дъб дакота + Бялo

Със CITY моделите осъществявате и сбъдвате мечтата си за кухненски кът, в който можете да създавате любими ястия и шедьоври, с които да се превърнете в звездата на вечерта. Многообразието, което се предлага от магазин Арена е повод и вие да превърнете в реалност мечтата за съвършена готварска зона. Интересни цветови комбинации, които внасят модернистична нотка и функционалност са:

  • Дървесни акценти с бял гланц;
  • Сив бат, бял гланц и дъб сонома;
  • Червен гланц;
  • Венге и бяло;
  • Дъб стоун и много други съвременни тенденции, които се препоръчват от водещи производители и дизайнери на мебели.

Разбира се, че основните модули могат да бъдат изработени и в материал и цвят по избор. Така ще си гарантирате уникалност и неповторимост на обзавеждането. Освен цветовите комбинации като опция друг разнообразяващ елемент са и механизмите както и мебелния обков. Модули, които изцяло ще се погрижат за личния ви комфорт – ето това ви очаква с идейните продукти от онлайн магазин Арена.