Защо българина предпочита почивка на море през август?

почивка през август

Един от най-отпускарските месеци е август. Статистика показва, че голяма част от работещите планират своите по-дълги почивни дни именно през този летен месец. Но има ли българина пари за една наистина добра почивка или отново е притиснат от финансовите си проблеми и тази година а подене път няма да може да заведе децата на море? Оказва се, че всеки четвърти човек у нас в активна възраст планира да наеме апартамент, който със сигурност ще направи лятната му отпуска поносима и ще може да избяга от сивото ежедневие и напрежението на работното място. За доста от по-заможните е непонятно как от апартамента, в който живеят, ще се принудите а платите наем за друг апартамент, но който е край морския бряг. Само обаче ще направим едно уточнение има различни видове категории места за настаняване и освен това в много добри и сносни като цени комплекси се предоставя ползването на просторен апартамент, който предоставя супер условия за едно четиричленно семейство. Като говорим за изгодна почивка автоматично отправяме поглед към Южното Черноморие. Пословично е с изгодните си оферти, прекрасни плажове и ниски цени на апартаментите под наем.  Затова разумното търсене за вашето място за настаняване е апартаменти в Созопол – Август.морски август

Периода е доста натоварен, но това не пречи в края на август много от комплексите край античния град да намалят цените и да предлагат супер добри оферти, които да отговорят на бюджета, с който разполагате за семейната почивка. Локацията е доста предпочитана и популярна сред 60 % от почиващите именно поради това, че при наемането на апартамент или дори стая в хотел цените са много приемливи и достъпни. Противно на очакванията, че юли и август туристическите агенции и хотелите вдигат страшно много цените за тази услуга, то край Созопол все пак можете да намерите прилични като удобства и условия апартаменти, с добра локация, морски изглед и разумна оферта.

А почиващия и търсещия спокойно местенце български турист избира август като месеца за морски туризъм поради това, че вече не са толкова големи горещините и освен това от финансова гледна точка след средата на месеца започват и намаленията на нощувките. Така, че ако добре си направите сметката можете да наемете доста изгоден апартамент в Созопол или в околностите, където наистина ще можете да си починете, да се заредите с положителни емоции и да се отърсите от стреса и напрежението на градския живот. Финансите са фактор, затова ви предлагаме първо да  прецените колко дълго ще продължи ваканцията ви и колко би била крайната цена, която ще заплатите. А в Созопол и къмпингите наоколо има доста атрактивни предложения през август.