Защо ви е разтегателна маса в кухнята?

Трапезна маса

Дори да ви се наложи да използвате разтегателния механизъм на трапезната маса два пъти годишно то е приоритетно да заложите при покупка именно на такъв тип продукт с опция за увеличаване размерите на плота. Разнообразието от продукти в категорията идва да покаже, че става въпрос за естетично, модерно и функционално решение, от което да се възползвате и то без да инвестирате твърде много средства или усилия. Наричат ги компактни и многофункционални, защото са удобни и лесно приспособими. Когато държите на прекрасните условия в трапезарията то е очевидно, че с разтегателна маса за кухня от Мебели АРЕНА сега имате шанса да си осигурите идеалните условия за вас и вашето семейство.

Какъв да е механизма на разтегателната маса?

На практика това, че се определят като разтегателни не означава, че всички модели маси за кухня могат да бъдат поставени под общ знаменател. Реално се касае за гама решения, с които подобрявате значително условията в зоната за готвене и хранене, а освен това залагате на уникално подреден и красив кът.

Наблюдават се различия по отношение на механизмите. За да е по-удобно и за да бъде ефективно използването на този тип мебели е логично да се анализират предложенията и да се подобри значително стайлинга на интериора така, че да е практично и удобно. Сред вариантите, от които можете да избирате се нареждат:

  • С издърпване на двете срещуположни страни и полагане на допълнителен елемент между тях;
  • Автоматичен механизъм за увеличаване размера на плота;
  • С помощта на лостче и други.

Основната цел е да се създадат по-добри и ефективни условия, които да ви позволят да оформите такъв кът, който да е много по-удобен, благоприятен и функционален за да ви служи съобразно вашите индивидуални идеи и нужди.

Как се избира?

масаТенденциите, които ще откриете в каталога на магазин Мебели АРЕНА са много. когато зоните кухня и трапезария делят едно помещение е необходимо да намерите онзи баланс при обзавеждането, който да ви позволи да създадете по-добра и комфортна атмосфера. Сигурен е онзи подбор, който е базиран на потребностите на домакинството. Основните приоритети, от които да се ръководите са свързани с:

  • Размери на плота в основна позиция;
  • Размер при прилагане на разтегателния механизъм;
  • Материали за изработка;
  • Начин на уголемяване на размера;
  • Цена;
  • Производител;
  • Гаранции за качество и други.

Инвестирайте в най-доброто решение и се възползвайте от онези модели маси за кухня, които са с удобни и лесни за използване разтегателни механизми.