Какви преимущества ще ни донесе употребата на скрин в спалнята?

Когато хората обзавеждат спалнята, обикновено се фокусират върху традиционните мебели за тази зона, а именно легло, гардероб и нощни шкафчета. Предлагаме ви да инвестирате в модерен и функционален скрин с тоалетка venus.bg. Този артикул ще допринесе значително за вашия комфорт докато си почивате. Ще може да го използвате за съхранение на вещи и като кът за разкрасяване. Всяка дама се нуждае от свое лично място, на което да се отпусне и да прекара няколко минути в грижа за себе си.

Как скринът ще промени визията и удобствата в спалнята?

Хората обикновено свързват тази зона от жилището с това, че тук се спи. Само че спалнята е много повече от едно легло, понеже в нея съхранявате дрехите си и лични вещи, приготвяте се, за да излезете и прекарвате известна част от свободното си време. Много е важно да сте заобиколени от функционални и красиви мебели, които ще ви създадат необходимите удобство и настроение.

Един скрин с тоалетка много ще допринесе за вашия комфорт, защото е място в което дамата може да подреди козметичните си средства и други разкрасителни аксесоари. Лесно ще намерите място за скрина с тоалетката, защото той не е прекалено обемен и винаги може да се постави на мястото на едното нощно шкафче или в малка ниша до гардероба. Съветваме ви да изберете модел, който притежава табуретка, като така ще имате и място за сядане, което може да бъде допълнителна ракла. Определено тази мебел би променила много излъчването на помещението, защото то ще бъде по-уютно и функционално. От каталога на Venus.bg ви предлагаме да разгледате следния модел. Скрин, тоалетка с огледало и табуретка-ракла Еврос Impress – по поръчка:скрин тоалетка

  • удобна тоалетка с табуретка-ракла Еврос“ са допълнение към спален комплект „Еврос“, към колекция Impress;
  • модерната мебел е с две големи чекмеджета и вратичка в ляво, с метални царги и ПДЧ дъно;
  • тоалетката се предлага във вариант за поставяне в ляво или дясно на скрина;
  • съчетана е с голямо правоъгълно огледало и табуретка-ракла, която е с тапицирана седалка-капак;
  • изработени са от висококачествени материали.

Модерна и практична мебел, която би допаднала на всеки с вкус и стил.

Как да съчетаем новото обзавеждане с интериора на спалнята?

Препоръчваме ви да се ръководите от дизайна и начина на изработка на леглото и гардероба, когато купувате нов елемент за обзавеждането. Това е важно, тъй като хармонията между отделните мебели трябва да бъде забележима точно в спалнята. Това ще ви създаде много повече комфорт и ще направи интериора красив и елегантен, което носи спокойствие и усещане за релакс.