Какъв вид секция да поставим в малката дневна?

Не са рядкост семействата, които обитават по маломерни жилища и са изправени пред предизвикателството да изберат хубаво обзавеждане. Ако искате дневната ви да бъде функционална и удобна, е от значение какъв вид мебели ще поръчате за интериора. Венус малка холна секция е перфектно решение, ако помещението не е голямо. Моделите са много разнообразни като дизайн и удобства, затова ви предлагаме да научите малко повече за тях.

Какви са предимствата на компактните секции за хол?

Тези артикули се изработват на модулен принцип и благодарение на това осигурява свободата да монтирате елементите по ваше предпочитание. Дори по-малките секции осигуряват необходимото пространство за съхранение на вещи и организиране на декоративни предмети. Подобно функционално обзавеждане винаги включва практичен тв шкаф, етажерки, витрини и шкаф за подредба на вещи.

Лесно ще намерите подходящ размер мебели, защото производителите предлагат множество опции. Начинът по който ще монтирате модулите на стената ви дава шанс да оформите една интересна и раздвижена обстановка, за да изглежда стаята модерно и уютно. Не винаги обемните мебели са толкова практични, защото с малко креативност и една компактна секция би допринесла много за удобството на семейството. От Венус препоръчват един много красив и качествен модел. Секция за хол – Aqua – Бяло гланц/MDF Сонома/Сонома арвен:секция

  • секция „Aqua“ – луксозно предложение за обзавеждане на хол или дневна, което включва ТВ шкаф и етажерка с два рафта;
  • ТВ шкафът има две падащи вратички с пуш бутони и две чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне;
  • чекмеджетата могат да се монтират върху шкафа, като позицията им може да се промени според Вашите предпочитания – ляво/дясно, както и огледален монтаж на цялата секция.

Модерно обзавеждане изработено от устойчиви материали в красив дизайн.

Заслужава ли си да инвестираме в мебели направени от MDF и ПДЧ?

Един от основните критерии когато се избира ново обзавеждане, е това то да бъде здраво, стабилно и приятно на допир. В последните години производителите на мебели се доверяват най-вече на MDF и ПДЧ плоскостите. Те имат много добри показатели относно устойчивост и стилна визия, затова мебелите направени от тях са толкова предпочитани. Цената им е много по-добра от тази на естествената дървесина и това е причината хората да обзавеждат домовете си с изделия направени по този начин. Материалите MDF и ПДЧ имат гланцирано покритие, благодарение на което всяка мебел изглежда луксозно и елегантно, за да направи интериора на дома ви още по-уютен и комфортен.