Защо спалната зона се нуждае от функционална ракла

ракла

В жилището ни се нуждаем най-вече от практични мебели, които да изглеждат добре и да изпълняват функцията, която им е отредена. В спалнята редът и чистотата са важни, тъй като там активно си почиваме, спим, понякога дори работим нещо служебно. Ето защо обстановката трябва да е предразполагаща и вещите ни да бъдат с добре подредени. Мебели Венус Ракла с горно отваряне е мебел, която ще ни помогне много в тази задача. Със своята ненатрапчива външност, тя перфектно побира спалното бельо и други вещи, като създава организираност и подреденост.

Функционалностите на раклата с горно отваряне Венус

Щом станем от сън е добре веднага да оправим леглото и да приберем някъде спалното си бельо. То обикновено е обемисто, плюс това имаме и възглавници и всичко това трябва да бъде подредено до следващото им използване. Раклата с горно отваряне е повече от удачен вариант при положение, че тя има доста полезен обем и е максимално удобна като функционалност. Не заема много място в стаята, а дори моделите на Венус са конструирани като пейки и може да се сяда отгоре. Често този тип артикули се изработват от естествена дървесина, здрава и устойчива. Дървените плоскости MDF и ПДЧ също допадат най-вече със своята цена и лекотата която предоставят.Пейка-ракла

Пейка-ракла с горно отваряне Аполо 110/38 – с тапицирана възглавница – Дъб елеганс/Кожа тъмно капучино – модел на Венус:

  • Тапицирана седалка и механизъм за отваряне с амортисьори, задържащи капака в горно положение;
  • За изработката на модела е използвано съчетание от ПДЧ дъб елеганс и Кожа тъмно капучино;
  • Функционален модел, който е перфектен за спалнята.

Несъмнено такъв тип оборудване, като раклата Венус, много ще помогне за общото излъчване на зоната ви за почивка. Винаги ще имате свободно място, където да подредите завивките и одеялата си. Това от своя страна означава, че леглото ще е подредено и в най-добрия си вид.