Как да изберем актуален модел закачалка за дрехи

Закачалка

Обзавеждането в коридора не бива да се пренебрегва, тъй като функциите които изпълнява са важни за общото излъчване на жилището. Практичните и красиви закачалки за дрехи са едновременно функционално приспособление и стилен аксесоар. Те могат да трансформират пространството във вашия коридор. Съвременни и ефектни модели закачалки за дрехи, може да разгледате на страниците на магазин Венус. Вариантите са както класически, така и необичайно ярки, но във всеки случай достатъчно практични. Основната задача на тази мебел е да предостави нужното съхранение на различни връхни дрехи, чанти и чадъри.

Преди да купите закачалки за дрехи си отговорете на няколко въпроса

Първото което трябва да решите е какъв да бъде материалът от който е изработен моделът – разнообразието наистина е голямо – от пластмаса, кован метал, естествено дърво или ПДЧ. На второ място поставяме изборът на стил –  класически, неутрален, минималистичен или ясно изразен. Вашия вкус ще ви ръководи най-добре. Една част от хората, предпочитат модел, който се монтира на стената, ако имате обаче достатъчно пространство изберете интересен стоящо елемент, който ще допълни интериора по един наистина стилен начин. Обмислете добре всички тези нюанси и ще изберете превъзходен артикул от магазин Венус. Модерните закачалки за дрехи ви предлагат едновременно практичност и елегантност.Закачалка за дрехи

Два различни модела на Венус, които ще украсят чудесно антрето ви:

  • Закачалка 30 Г – тя се монтира на стената и е изработена от висококачествено ПДЧ 16 мм. Изборът на цветове е между венге, сонома или бяло. Имате на разположение рафт и три броя кукички за дрехи;
  • Закачалка за дрехи W 30 – изработена е от висококачествена масивна дървесина. Ще използвате два реда закачалки и поставка за чадъри. Двата предлагани цвята са венге и елша.

Много често модерните закачалки за дрехи се превръщат в една изключителна мебел, която ще оживи коридора и ще добави нужната индивидуалност. Разгледайте забележителните модели в магазин Венус и изберете подходящ за вас.