Ключовият фактор – офис столове в ежедневието на работещите

стол

Служителите на фирми прекарват дълги часове пред компютрите в седнало положение. Дори това да изглежда привлекателна работа, погледнато отстрани, носи доста вреди на тялото. Заседналият начин на живот и еднотипните пози в които минава денят, неминуемо оказват своето влияние върху опорно-двигателната система. Този дискомфорт може да бъде избегнат само, ако сме снабдени с подходящ и ергономичен офис стол. Мебели Венус са търговецът, който ви предоставя богат каталог с различни възможности и модели от които да изберете подходящ за вас или вашите служители.

Характеристики на съвременните офис столове

За да се избегне момента с различните схващания и дискомфорта съвременните офис столове могат да бъдат регулирани в зависимост от личните предпочитания на всеки. Те са доста мобилни и предоставят дори релакс механизъм, който позволява да се облегнем назад и да отпуснем тялото си за известно време. Днес ви представяме един подобен модел, който ще улесни ежедневието ви много. Лумбален президентски офис стол Carmen 7514 с мрежа и подлакътници – Бордо/ Черен:президентски стол

  • Хромирана база;
  • Регулируеми подлакътници и облегалка за глава;
  • Моделът е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Тапициран с дамаска и мрежа;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Перфектен модел, който ще изпълни работното ви място с многофункционалност.

Каква тапицерия да изберем

Освен множеството различни възможности, откъм регулиране на параметрите на продукта, трябва да помислим за дамаската. Тя е в контакт с нас през цялото време и поради тази причина трябва да бъде достатъчно приятна на допир, да не запарва и да може да се почиства лесно. Днес моделите, които ви предлага онлайн магазин Венус в каталога си са тапицирани с най-различни видове дамаски. Луксозните модели обикновено са обгърнати от естествена или еко кожа. Работните офис столове се изработват от текстилна дамаска. Иновативният материал, който представлява мрежа е много комфортен и отговаря на всички критерии за това е и харесван от клиентите.

Когато избирате нов офис стол със сигурност трябва да обърнете внимание на изключително много неща, за да останете доволни от покупката си. Онлайн магазинът ви дава перфектната възможност на спокойствие у дома да разгледате всички предложения и модели. Под всеки от тях освен снимков материал, ще откриете и подробно описание като характеристики размери и възможности. Това ще ви даде шанс лесно да се запознаете с артикулите и да изберете най-подходящия. Подарете си комфорт и удобство през целия ден с функционалните и ергономични офис столове.