Арена предлага уникална трапезна маса със собствен характер

трапезна маса

Въпреки, че изглежда стандартна трапезната маса е от мебелите, на които разчитаме да ни осигурят оптимален комфорт и удобство по време на хранене. Със сигурност това, което е важно да споделим е, че инвестирането следва да бъде формулирано съобразно персоналните претенции на домакинството, така че има защо днес да отправим поглед към представена от Арена трапезна маса, която напълно да ви удовлетвори.

За вашата модерна трапезария

Съвременния дом се обзавежда следвайки характера на стопаните. Затова модерните хора обичат да използват по-елегантни и функционални мебели. Представител на тази категория продукти е разтегателна трапезна маса Кварц, която изумява със своята елегантност и неописуем външен вид.маса

Изработена от ЛПДЧ и стъкло тази трапезна маса няма как да ни ви очарова със свето присъствие. Истинско удоволствие е да я използвате, тъй като освен перфектния ѝ външен вид тя се отличава с невероятно лесна поддръжка. Стил, иновация и комфорт можете да получите с този стилен елемент в цвят Антрацит, Антрацит гланц и стъкло в същата гама. Типичната модерна градска мебел, която ще ви накара да изпитате нещо повече от удоволствие по време на хранене.

Що се отнася до офертата от 1570 лева то със сигурност няма да са малко онези от вас, които ще я подминат. Предвид това, че на пазара се предлагат по-евтини модели то със сигурност това е скъп продукт. Но пък е важно какво искате, какво очаквате и как да го постигнете.

Ключови особености

Това е мебел с характер, а доказателство за това са:

  • Съвременния ѝ дизайн;
  • Креативна форма;
  • Възможност за използване на разтегателен механизъм за увеличаване размера на плота;
  • Опция за покупка на изплащане.

Ако имате нужда от трапезна маса, която да е уникална и наистина да допринесе за нещо повече от това да се храните удобно то тук в сайта на Арена можете детайлно да се запознаете с модел Кварц, който безспорно ще ви удиви със своята неподправеност.