Как да откриете подходящия кухненски ъгъл

диван

В много семейства, трапезарията е фокусна на точка за събиране на цялото семейство и посрещане на гости. Но как да направите мястото уютно и комфортно за прекарване на дълги часове. Ще се съгласите, че това не може да стане, когато сме седнали на стол пред масата, и поради тези причини дизайнерите са измислили кухненските ъгли. Тези малки и компактни диванчета Венус, съвместяват в себе си различни функции и ни помагат максимално в ежедневието. Предлагаме ви да разгледате ъглови дивани, налични в онлайн магазин Венус и сами ще се убедите колко красиви и практични са те.

Кое прави кухненските ъгловите дивани Венус толкова удобни и функционални

Благодарение на тях вашата трапезария ще стане едно наистина уютно и много просторно място. Преди обаче да купите вашия нов диван – измерете много внимателно място на което искате да го поставите, това е от основно значение за неговата употреба. Специфичната му форма ви помага да оползотворите по един перфектен начин пространството в стаята и в същото време се снабдявате с голяма ракла и допълнително легло. В съвременните маломерни жилища, мебелите които притежават толкова много плюсове са ценни и винаги предпочитани от клиентите. Кухненски ъгъл Венус ще обособи стаята, като предпочитано място от всички в дома. Никой не би отказал още една удобна мебел в жилището, която предоставя възможност да се настаним комфортно."Мебели Венус'

Кухненски ъгъл Корнер – елегантно изпълнен модел от Венус:

  • Подходящ за всеки хол или кухненска част;
  • Разполага с изтеглящ метален механизъм, ракла с повдигащ 45 градусов механизъм;
  • Тапицирана седалка с еластичен дунапрен, възглавници с пълнеж от дунапренов пух, тапицерия и гръб хастар;
  • Функцията сън ще ви донесе най-голямо удобство, след дълъг работен ден или ако имате неочаквани гости.

Кухненски ъгъл Венус е незаменим артикул, създаващ удобство по време на хранене, но в същото време е и стилно допълнение в трапезната зона. Не на последно място изберете свежа тапицерия за ведро настроение.