Практичният шкаф за обувки и мястото му в дома ни

шкаф

Мебелите с които декорираме антрето са важни със своята функционалност и естетичен вид. Това е първото място което ни е и гостите ни виждаме от дома и е добре то да изглежда по възможно най-добрия начин. От друга страна не можем да залагаме само на външния вид понеже в това пространство се съхраняват връхните ни дрехи и обувки. Удобен шкаф за обувки Венус е артикулът, който би допринесъл най-много за съхранението на всеки любим чифт обувки на семейството. За да откриете обаче най-подходящия за вас трябва да спазите различни изисквания и критерии с които искаме да ви запознаем днес.

Какъв трябва да бъде съвременният шкаф Венус

Големината на коридора е нещото което би определило до голяма степен и размера на търсения артикул. Ако имате възможност да допълните два различни по вид модела ще бъде най-добре, тъй като мястото за съхранение в повечето случаи не достига. Един от любимите и най-практични шкафове за обувки Венус е варианта тип ракла. Той при всички положения ще допринесе за вашия комфорт, понеже ви осигурява и място за сядане докато се преобувате. Винаги трябва да избирате мебели, които могат да се използват по няколко различни начина. Така ще се чувствате максимално удобно когато ги използвате. Ако търсите елегантност и лукс за вас са високите и тесни етажерки Венус, събиращи достатъчно голям брой обувки и в същото време придаващи стилен ефект на помещението.Шкаф за обувки

Шкаф модел Б 3 от Венус:

  • Изработен от ламинирано ПДЧ в цвят дъб сонома, подходящо допълнение за Вашия коридор или антре;
  • Разполага с място за съхранение и удобна седалка;
  • Допълнителният шкаф и чекмедже са подходящи да подреждате по-дребни вещи.

Бихме нарекли тази мебел неизменна за дома ни, защото без нея антрето ще изглежда разхвърлено и неугледно. Все пак не малка част от настроението ни се формира още с влизането в дома ни.