Защо изборът на трапезна маса е толкова важен

маса

Мястото в жилището ни където се храним и прекарваме известна част от времето си е хубаво да е мебелирано семпло, но с достатъчно функционални артикули. Ето защо изборът на маса за кухнята е толкова важен за всяко семейство. Онлайн магазин www.venus.bg е мястото в което ще намерите красиви и практични предложения на много достъпни цени. Различни са характеристиките, които ще определят кой модел бихте купили, но е добре да се запознаете с  възможностите на кухненската маса.

Модел от какъв материал да изберете

Един от важните аспекти когато избираме кухненски елемент е това, какъв е материалът от който е направен. В последно време хората предпочитат да купят артикули произведени от стъкло.  Този материал изглежда много стилно на външен вид, създава модерно излъчване на стаята и е много подходящ за поставяне в по-малки стаи. От друга страна естественото дърво е действително устойчиво към различни въздействия и условия на експлоатация. Цената му е по-висока, но пък придава уют и топлина в трапезарията. Най-интересните и нови модели venus, смесват различни материали за постигането на един много по модерен и харесван продукт. Метални крака или основа с плот направен от MDF, дърво или стъкло. Елегантно съчетание между различни материали ще ви помогне да бъдете в крак с модата и да се наслаждавате на здрава и красива кухненска маса venus.Квадратна трапезна маса

Квадратна трапезна маса KUBO WOOD – качествено изработен модел на venus:

  • Ретро визия, подходяща за дома или обществени заведения;
  • Изработена с плот от дърво масив и метални крака;
  • Цветовете от които може да избирате са – орех антично бял или орех антично черен.

Освен материалът от който е изработена новата ви кухненска маса, трябва да изберете и нейната форма. Определете я в зависимост от размера да помещението и броя на хората които ще я ползват. Доверете се на онлайн магазин venus и се радвайте на качествен и модерен артикул.