Защо да изберем модерен спален комплект

спалня

Основна мисия на всеки от нас е да организира интериора в дома си по начин, който ще му донесе спокойствие, уют и комфорт. Ключово помещение за нашата почивка и добро настроение е спалнята. Все пак там се приготвяме за излизане, прекарваме време насаме и спим. Мебелите със сигурност трябва да са добре подбрани, да изпълняват основните си функции и разбира се визуално да ни допадат. За да открием правилните артикули бихме могли да се доверим на интернет магазините. Модерни спални комплекти Венус ви очакват в сайта на търговеца. С тяхна помощ много по-бързо и лесно ще направите мечтания интериор, без да се налага да търсите всяка мебел индивидуално.

Какви са положителните характеристики на готовите спални комплекти

За обзавеждането на една цяла стая и то от такова значение като спалнята е добре да изберем всички елементи в комплект. Така ще имаме атмосфера, която предразполага към почивка със своята стилна външност. Без да ползвате услугите на дизайнер ще имате всичко необходимо, организирано в правилна комбинация. От вас се иска само да изберете стил в който да бъдат изработени мебелите и да определите техните размери. Голяма част от спалните комплекти включват пълно обзавеждане като – легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. За семействата с по-малки апартаменти също е помислено и те могат да поръчат само легло и нощни шкафчета или легло, нощни шкафчета и гардероб. Модерните гардероби се предлагат с плъзгащи врати, а това спестява доста място. Представяме ви един от моделите на Венус. Комплект DREAM – 180/200 см. – орех:спален комплект

  • Комплект „DREAM“ принадлежи към луксозна серия мебелни комплекти;
  • Той ще Ви предостави набор от елегантни мебели с отлична функционалност и практичност;
  • Спалня с включена рамка за двулицев матрак и тапицирана табла, гардероб с плъзгащи врати и огледала, както и две нощни шкафчета;
  • Изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм. в цвят орех;
  • Скрин с три чекмеджета и огледало.

Красота и елегантност съчетани в едно. Моделът се характеризира с красиви орнаменти и декорации. Всичко е комбинирано перфектно и изработено в една продуктова серия.

Каква е ролята на огледалата в спалнята

Препоръчваме ви гардеробите които имат вградени огледала, защото тяхната роля е ключова за нашето удобство. Стаята в която се приготвяме за излизане винаги трябва да разполагаме с голямо и практично огледало, за да се огледаме и да сме сигурни, че външният ни вид отговаря на очакванията ни. Гардеробите с вградени огледала са чудесния избор, защото така имате две в едно и не се налага да търсите допълнително място за да поставите огледало. То разширява оптически пространството и внася много светлина в стаята.