Как кухнята да стане по-уютна с модерен ъглов диван

Кухните в модерните градски апартаменти обикновено са по-минималистични. Това обаче е възможност да проявим креативност и да направим зоната уютна и комфортна. Често в това кътче организираме трапезария в която  семейството се събира за да се храни. Вместо да използваме класическите трапезни столове, бихме могли да инсталираме практичен ъглов диван. Тази мебел може да ви се струва позната от миналото, но тя винаги е актуална и търсена от хората. Обърнете внимание на съвременните модели които ви предлага онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли. Положителните характеристики на моделите са много. Щом се запознаете подробно с някои от тях със сигурност ще ги предпочетете.

Защо да променим облика на кухнята с ъгловия диван

Класическото кухненско пространство може да стане много по-комфортно и предразполагащо да прекараме повече време, ако имаме стилно диванче на което да се настаним. С негова помощ облика на помещението веднага придобива по-уютен и семеен вид. Голяма е разликата между това да сме седнали на класически стол или на меко и удобно ъглово диванче. По този начин около масата могат да се настанят повече хора и те да се чувстват изключително удобно. Ъгловите кухненски дивани не отнемат много от пространството, защото са залепени до стената и оползотворяват перфектно дори непрактичния ъгъл. Ако сложите трапезни столове със сигурност това пространство ще остане празно. Venus.bg предлага да разгледате следния пример. Диван Цвети – с функция сън и 2 бр. Ракли:диван цвети

  • „Цвети“ е удобен и практичен кухненски диван с функция сън;
  • Налични са две ракли;
  • Той се трансформира бързо и лесно в удобно легло чрез механизъм подматрак;
  • Отделните модули дават възможност за обръщане на ъгъла (ляв или десен). В зависимост от помещението и Вашите предпочитания.

С покупката на подобна мебел ще си създадете място на което да изпиете спокойно кафето си, да закусите или да прекарате малко време насаме със себе си.

Функционалности и тяхната роля в дома

След като обсъждаме подробно кухненските дивани е редно да споменем и техните допълнителни функционалности с които стават още по-желани. Модерният диван има практичен механизъм за разтягане с помощта на който си подарявате допълнително място за сън и почивка. Изключително полезна функция за малките апартаменти в които обикновено пространството не достига. Отделно от това ще разполагате и с голяма ракла която се намира под седалките. Тя е доста голяма, така че спокойно може да прибирате дори по-обемни вещи или пък одеяла които в момента не ползвате. Плюсовете от такава покупка са ясни предварително, затова не се колебайте изобщо да си подарите нещо толкова полезно и незаменимо.